Tyga moet $250k betalen aan een fan die een ongeluk had tijdens zijn showTyga’s muziekbedrijf moet veel geld betalen aan een concertganger die hem 2 jaar geleden heeft aangeklaagd,

Het is trouwens nog steeds niet betaald.. Wat schokkend heh? Wat er is gebeurd is dat Shyanna Riekena, Tyga heeft aangeklaagd nadat de podium verlichting op haar hoofd viel tijdens 1 van zijn concerten in Grand Rapids. Ze liep uiteindelijk een lelijke hoofdwond op wat nu een permanent litteken is geworden.

Shyanne heeft Tyga in 2015 aangeklaagd en heeft vorig jaar gerechtigheid gekregen. De rechter heeft bepaald dat Tyga haar $235k moet betalen maar dat heeft hij tot op heden niet gedaan. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot $250k. Shyanne probeert nu alweer een rechtszaak te beginnen tegen Tyga om ervoor te zorgen dat een rechter hem gaat verplichten om het bedrag alsnog te betalen.

Shyanne’s advocaat, Boris Treyzon, verteld aan TMZ dat het de 3e keer is dat hij word ingehuurd om Tyga aan te klagen. TMZ heeft geprobeerd om Tyga te contacteren maar die is natuurlijk niet beschikbaar voor commentaar.

Bekijk hierboven de video van Shyanna waarin zij verteld wat er precies is gebeurd, hieronder staat een foto van haar wond wat als schokkend ervaren kan worden en een foto van haar op een ziekenhuis bed.
youtube-subscribe FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE

No more articles
×
Like The Jump Off op Facebook
No Thanks
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks