Justin Bieber wordt niet meer verdacht van iemand een kopstoot geven (beelden)Justin ging van lol naar boos binnen een seconde volgens de jongen die hij aangevallen zou moeten hebben.

Justin Bieber was in februari bij een pre-Grammy feestje bij het Serafina restaurant in Los Angeles. Dean Parker pakte zijn camera en nam Justin Bieber op, in de beelden zie je dat Justin Bieber van vrolijk naar boos gaat nadat hij tegen een paar mensen schreeuwde dat ze moesten stoppen met filmen. Parker heeft gezegd dat Justin naar zijn camera uithaalde en hem in zijn gezicht sloeg. Je ziet niet dat Justin hem in zijn gezicht slaat. De politie heeft gezegd dat het werd gerapporteerd als een kopstoot. Wat wel bijzonder is, is de volgende foto waar Justin het restaurant verlaat met een snee in zijn hand.

Parker wou Justin niet vervolgen voor het incident, hij wou wel een paar rondes met hem in een box match vechten. Niet dat dat verstandig is want Parker is 1.96 en dat zou best sneu zijn…

Justin word nu niet meer verdacht nadat zijn advocaat daar alles aan heeft geprobeerd te doen om het niet zo ver te laten komen. Justin’s advocaat weigert de L.A. County Sherrif’s Dept. een gesprek te laten voeren met Justin.

Bekijk het filmpje van het incident hierboven. Hieronder staat een video waarin Parker verteld wat er is gebeurd volgens hem.youtube-subscribe FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE

No more articles
×
Like The Jump Off op Facebook
No Thanks
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks