De nalatenschap van Pac’s moeder gaat een veilingen website aanklagen omdat Pac zijn eigendommen daar worden geveild

In het verleden hebben wij meerdere keren gezien dat eigendommen van Tupac werden geveild voor de meest absurde bedragen.

Recent is de handgeschreven lyrics van ‘Dear Mama’ geveild voor $75.000. Nu heeft de nalatenschap van de moeder van Tupac, Afeni Shakur, de veilingen website aangeklaagd die de eigendommen van Tupac veilt.

Volgens Billboard heeft de veilingen website, Moments in Time, meerdere keren een lawsuit ontvangen van de nalatenschap van Afeni Shakur. In samen werking met een advocaat zijn er al 3 lawsuits ingevuld.

1 lawsuit is tegen Tupac zijn voormalige manager, de ander tegen zijn voormalige productie partner en de derde tegen Moments in Time. Ze lijken schuldig aan ‘het verspreiden van zogenaamde memorabilia en audiovisuele werken, zonder het recht op eigendom en te verkopen.’

The Afeni Shakur Trust heeft het recht om Tupac zijn eigendommen te houden en ze proberen ook zijn eigendommen terug te krijgen. Andere items die zijn verkocht waren zijn rijbewijs, paspoort, persoonlijke brieven en nog veel meer..youtube-subscribe FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE

No more articles
×
Like The Jump Off op Facebook
No Thanks
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks